ZOBRAZIŤ OBSAH
Peugeot 3008 SUV kombi
SUV 3008

 

UŽ ZA 25 990 €

 

Odvážny a moderný dizajn, inovované luxusné miesto pre vodiča PEUGEOT i-Cockpit® a celý rad najmodernejších technológií.

 

SUV 3008 PLUG-IN HYBRID

 

Kombinácia spaľovacieho motora a elektromotora sa vyznačujú výbornými jazdnými vlastnosťami a dynamickým prejavom.

 

Peugeot 3008 SUV ako kombi Plug-in hybridným benzínovým alebo naftovým motorom

Objavte nové SUV PEUGEOT 3008 a jeho jedinečný revolučný štýl. Bezkonkurenčný PEUGEOT i-Cockpit® spolu s množstvom inovatívnych technológií použitých vo vozidle, ktoré boli navrhnuté tak, aby vylepšili vaše pohodlie a bezpečnosť.

Vďaka záväzku Power of Choice zahŕňa najmä slobodu výberu medzi spaľovacími alebo elektrickými motormi a následnú podporu prostredníctvom rôznych špecializovaných služieb si môžete dopriať slobodu výberu medzi benzínovým, naftovým a plug-in hybridným motorom s dojazdom až 59 km (podľa WLTP) pri kombinovanej jazde Certifikácia WLTP pre dojazd modelu PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID a PLUG-IN HYBRID4 v elektrickom režime v závislosti od verzie a úrovne výbavy: od 54 do 59 km pri kombinovanej jazde (kombinovaná AER WLTP) a od 71 km do 75 km pri jazde v meste (mestské EAER WLTP). Hodnoty podľa cyklu WLTP, podľa ktorého sú vozidlá homologované od 1. septembra 2018, aktualizované k 2. januáru 2022. Tieto hodnoty sú uvedené pre účely porovnania. Dôležité: skutočný dojazd sa môže výrazne líšiť v závislosti od: výbavy, podmienok používania vozidla (štýl jazdy, rýchlosť, celková hmotnosť atď.), použitia určitého vybavenia (klimatizácia, kúrenie atď.), typu pneumatík, podmienok na vozovke, vonkajších klimatických podmienok. a až 75 km pri jazde v meste Certifikácia WLTP pre dojazd modelu PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID a PLUG-IN HYBRID4 v elektrickom režime v závislosti od verzie a úrovne výbavy: od 54 do 59 km pri kombinovanej jazde (kombinovaná AER WLTP) a od 71 km do 75 km pri jazde v meste (mestské EAER WLTP). Hodnoty podľa cyklu WLTP, podľa ktorého sú vozidlá homologované od 1. septembra 2018, aktualizované k 2. januáru 2022. Tieto hodnoty sú uvedené pre účely porovnania. Dôležité: skutočný dojazd sa môže výrazne líšiť v závislosti od: výbavy, podmienok používania vozidla (štýl jazdy, rýchlosť, celková hmotnosť atď.), použitia určitého vybavenia (klimatizácia, kúrenie atď.), typu pneumatík, podmienok na vozovke, vonkajších klimatických podmienok..

 

 

AKCIOVÁ PONUKA 

PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID

Odkupný bonus až 2500 € 

Nabíjacia karta na 500€

SUV PEUGEOT 3008
Odkupný bonus až 3000 €
 

INŠPIRATÍVNY DIZAJN

Vonkajší dizajn nového PEUGEOT 3008 zdôrazňuje jeho reprezentatívny charakter a rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Nová predná časť vozidla mu dodáva silnú osobnosť. Tento unikátny model sa stáva priekopníkom novej éry automobilového dizajnu.

PREDNÁ ČASŤ

Robustná a prepracovaná predná časť nového modelu PEUGEOT 3008 s bezrámovou vertikálnou maskou chladiča, na ktorú plynulo nadväzujú elegantné lamely, predznamenáva budúce dizajnové trendy.

PREDNÉ SVETLOMETY 

Charakteristické predné svetlomety zahŕňajú od základnej úrovne technológiu LED doplnenú o denné svetlá v podobe typických podsvietených tesákov značky PEUGEOT, ktoré sú rozoznateľné už na prvý pohľad, ako aj Full LED svetlomety vybavené funkciou SDL Funkcia statického smerovania svetiel (Static Directional Lightning), ktorá významne zlepšuje viditeľnosť v zákrutách. Dostupné v základnej výbave pre verzie GT a GT Pack (prisvecovania o zákrut).

DYNAMICKÁ LÍNIA

Chrómová línia, opticky predlžujúca svetlomety a prechádzajúca cez A-stĺpik kopíruje siluetu SUV PEUGEOT 3008 a tiahne sa cez oblúk strechy  až po zadný spojler. Táto línia pôsobí sofistikovane a zvýrazňuje dynamickú  siluetu SUV PEUGEOT 3008.

KOLESÁ Z ĽAHKÝCH ZLIATIN

Exkluzívne 19"  zliatinové disky San Francisco Dostupné v základnej výbave pre 3008 GT Pack a GT Pack s diamantovým výbrusom, široké lemy blatníkov a masívne prahy dverí umocňujú dynamický a robustný vzhľad nového SUV PEUGEOT 3008.

ZADNÉ SVETLÁ

Pri pohľade zozadu je moderný vzhľad nového SUV PEUGEOT 3008 podporený dokonalým zladením lesklého čierneho pásu, dynamických smerových svetiel a modernizovaných Full LED svetiel s motívom troch levích pazúrov. Zadné svetlá sú zatmavené, čím sa opticky rozširuje čierny pás a zadná časť pôsobí masívnejšie a zároveň športovejšie. 

SYMBOLY PLUG-IN HYBRIDU

Symbol HYBRID pohon predných kolies, výkon 225 koní, dostupný od výbavy Allure či HYBRID4 pohon všetkých 4 kolies, výkon 300 koní, dostupný od výbavy Allure, ktoré zdobia zadnú časť nového SUV PEUGEOT 3008, decentne poukazujú na príslušnosť k inovatívnej a technologickej rodine plug-in hybridných vozidiel.

EXKLUZÍVNE ČALÚNENIE ALCANTARA® 

Interiér nového plug-in hybridného SUV PEUGEOT 3008 prichádza s exkluzívnym kombinovaným čalúnením Dostupné v základnej výbave pre GT Pack Alcantara® i s prešívaním Aikinite.

POTEŠENIE Z JAZDY

Prepracované, ergonomicky a technologicky dokonale riešené miesto vodiča PEUGEOT i-Cockpit® umožní jednoduchú a intuitívnu obsluhu nového SUV PEUGEOT 3008. Kompaktný multifunkčný volant, 10 " dotykový displej, elegantné chrómované prepínače a digitálna prístrojová doska sú zárukou vyššieho pohodlia a bezpečnejšieho cestovania.

 

Pri plug-in hybridných verziách digitálna prístrojová doska a dotyková obrazovka predstavujú obrovskú škálu možností, ako zobrazovať špecifické údaje o jazde (jazdný režim, spotrebu energie, vzdialenosť, prejdenú na elektrinu) alebo štatistiky spotreby energie. 

HI-FI AUDIOSYSTÉM FOCAL®

High-endový Hi-Fi audiosystém FOCAL® ťaží z výnimočnej kvality zvuku. Mriežky stredového a výškových reproduktorov zdobí nová bronzová farba  "Belem" a subwoofer umiestnený pod sedadlom spolujazdca nezaberá miesto v batožinovom priestore.

DIGITÁLNY PRÍSTROJOVÝ PANEL  

Digitálny prístrojový panel na vysokokvalitnom Dostupné vo verzii PLUG-IN HYBRID a PLUG-IN HYBRID4 displeji poskytuje  informácie:

10" HD DOTYKOVÝ DISPLEJ 

Nový 10" Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie dotykový HD displej vám umožní prístup k  nastaveniam funkcií a k nasledovným údajom o jazde nového PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID ako sú napríklad:

  • Technologická animácia ilustrujúca činnosť plug-in hybridného pohonu
  • Štatistiky spotreby paliva a elektrickej energie
  • Umiestnenie nabíjacích staníc i a dojazd v elektrickom režime Prostredníctvom navigácie
  • Parametre nabíjania batérie
  • Aktivácia funkcie e-Save
MOTORY

SLOBODA VÝBERU

Vyberte si motor:

 

V plug-in hybride počas vašich každodenných ciest  oceníte všestrannosť a vychutnáte si pôžitok zo 100% elektrickej jazdy.

Pri spaľovacích motoroch si môžete vybrať z výkonných a účinných motorov PureTech alebo BlueHDi, všetky sú vybavené systémom Stop & Start.

TECHNOLÓGIE

INOVATÍVNE TECHNOLÓGIE

Najnovšia generácia asistenčných systémov nového SUV PEUGEOT 3008 ďalej zvyšuje pohodlie a bezpečnosť vo vozidle a sú ďalším krokom k autonómnej jazde:

pokročilé rozpoznávanie dopravných značiek, Drive Assist Plus Pack, adaptívny tempomat s funkciou Stop & Go Dostupné len v kombinácii s automatickou prevodovkou EAT8. Pre vybrané verzie dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava, parkovací asistent Dostupné len v kombinácii s automatickou prevodovkou EAT8. Pre vybrané verzie dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava , asistent udržiavania v jazdnom pruhu s detekciou krajnice, aktívne sledovanie mŕtveho uhla. Tieto asistenčné systémy sú  zárukou kľudnej a bezpečnej jazdy.

 NIGHT VISION

Pri jazde v noci exkluzívny systém Night Vision Nočné videnie. Dostupné ako voliteľná výbava pre GT a GT Pack sníma pomocou infračervenej kamery prítomnosť chodcov alebo zvierat pred vozidlom na vzdialenosť viac ako 200 metrov, teda ďaleko za dosah diaľkových svetlometov a upozorní na nebezpečenstvo pomocou zvukového alebo akustického signálu. Automatické núdzové brzdenie sa aktivuje v prípade, že sa v bezprostrednej blízkosti vozidla nachádzajú chodci alebo cyklisti.

ADVANCED GRIP CONTROL

Grip Control novej generácie je balík pozostávajúci z optimalizovanej trakčnej kontroly 4 režimy jazdy: normálny, sneh, blato a piesok – Dostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie a motorizácie, špecifických pneumatík Celoročné pneumatiky s označením 3PMSF a M+S (blato a sneh) a funkcie Hill Assist Descent Control Tento asistent jazdy z kopca, ktorý je odvodený od automobilov s pohonom 4x4, automaticky reguluje rýchlosť vozidla podľa strmosti svahu a zaisťuje plynulú jazdu bez toho, aby vodič musel pridávať alebo brzdiť.. Umožňuje vám optimalizovať jazdné vlastnosti aj  v tých najťažších podmienkach: v snehu, blate alebo piesku.

POHON VŠETKÝCH KOLIES

Výkonná verzia 3008 PLUG-IN HYBRID4 s pohonom všetkých kolies ponúka lepšiu trakciu na cestách a  aj v ťažšom teréne, okrem iného aj vďaka funkcii Hill Assist Descent Control

JAZDNÉ REŽIMY 

REKUPERÁCIA ENERGIE PRI BRZDENÍ

Tento systém umožňuje rekuperovať energiu dostupnú pri brzdení a pri spomaľovaní.

Aktiváciou funkcie Brake bude vozidlo spomaľovať bez nutnosti stlačiť brzdový pedál  Táto funkcia  je podobná brzdeniu motorom a umožňuje čiastočné dobíjanie batérie.

LÍTIOVO-IÓNOVÁ BATÉRIA (240–400 V)

ŠPECIÁLNE SÉRIE
VÝBAVA  "BLACK TONE"

Doprajte svojmu novému vozidlu PEUGEOT 3008 ešte viac elegancie a štýlu, výhradne v prémiových verziách GT, pre ktoré je „Black Tone“ s jej špecifickými „čiernymi“ prvkami dostupná.

 

  • Odlíšte svoje vozidlo od základu s bezrámovou mriežkou chladiča a znakom leva v prevedení DARK CHROME.
  • Znaky PEUGEOT, 3008 a GT sú v saténovej čiernej farbe a ladia tak v dokonalej harmónii so strešnými nosičmi.
  • Aj spodná lišta predného nárazníka, lišta na blatníkoxh, okenné a strešné lišty, spojler a lišta zadného nárazníka sú v lesklej čiernej farbe.
  • Špeciálne 19 "kolesá z ľahkých zliatin v prevedení čierna ONYX v kombinácii s lakom BLACK MIST dokonale uzatvárajú toto mimoriadne vydarené dielo.
ŠPECIÁLNA EDÍCIA 3008 ROADTRIP

PEUGEOT 3008 ROAD TRIP SUV Vychádza z výbavy Allure Pack vás pozýva na cesty svojím špecifickým štýlom:

  • Monogram ROAD TRIP na predných blatníkoch
  • strecha Black Diamond a hliníkové lyžiny 
  • 18'' dvojfarebné hliníkové disky Detroit s diamantovým výbrusom vo farbe Storm Grey
  • Nové kombinované Alcantara ® a textilné čalúnenie „Roadtrip“s emblémami „Roadtrip“ na predných sedadlách
  • Špeciálne koberčeky so symbolom Roadtrip
  • Prahové lišty s nápisom PEUGEOT
  • Hliníkové pedále a opierka 

SUV PEUGEOT 3008 ROAD TRIP svojím špecifickým štýlom pozýva na cesty!

TECHNICKÉ INFORMÁCIE

PLUG-IN HYBRID

Pre ešte silnejšie zážitky je nový PEUGEOT 3008 SUV dostupný vo verzii Plug-in Hybrid4 300k e-EAT8 AWDKombinovaná spotreba (podľa WLTP) je 1,4 l/100 km a kombinované emisie CO2 31 g/km v závislosti of voliteľných zariadení  (pohon 4 kolies) a Plug-in Hybrid 225k e-EAT8 FWD Kombinovaná spotreba (podľa WLTP) je 1,4 l/100 km a kombinované emisie CO2 31 g/km v závislosti of voliteľných zariadení (pohon predných kolies). 

 

Plug-in hybrid Kombinuje:

  • Benzínový motor 1.6 PureTech s výkonom 147 kW/200 k Pre Plug-in Hybrid4 alebo  132 kW/180 k Pre Plug-in Hybrid
  • 81 kW elektrický motor vpredu a druhý 83 kW motor na zadnej náprave vo verzii Plug-in Hybrid4
 
DOJAZD & NABÍJANIE

V závislosti od verzie je dojazd (podľa WLTP) v elektrickom režime:

- 54 až 59 km pri kombinovanej jazde Certifikácia WLTP pre dojazd modelov PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID & PLUG-IN HYBRID4 v elektrickom režime, v závislosti od verzie a úrovne výbavy: medzi 54 km a 59 km pri kombinovanej jazde (kombinovaná AER WLTP) a medzi 71 km a 75 km v mestskej jazde (mestské EAER WLTP). Hodnoty v súlade s testovacím cyklom WLTP, podľa ktorého sú vozidlá homologované od 1. septembra 2018 aktualizované k 2. januáru 2022. Tieto hodnoty sú uvedené pre účely porovnania. Dôležité: skutočný dojazd sa môže výrazne líšiť v závislosti od: výbavy, podmienok používania vozidla (štýl jazdy, rýchlosť, celková hmotnosť atď.), použitia určitého vybavenia (klimatizácia, kúrenie atď.), typu pneumatík, podmienok na vozovke, vonkajších klimatických podmienok.

- 71 až 75 km pri jazde v meste Certifikácia WLTP pre dojazd modelov PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID & PLUG-IN HYBRID4 v elektrickom režime, v závislosti od verzie a úrovne výbavy: medzi 54 km a 59 km pri kombinovanej jazde (kombinovaná AER WLTP) a medzi 71 km a 75 km v mestskej jazde (mestské EAER WLTP). Hodnoty v súlade s testovacím cyklom WLTP, podľa ktorého sú vozidlá homologované od 1. septembra 2018 aktualizované k 2. januáru 2022. Tieto hodnoty sú uvedené pre účely porovnania. Dôležité: skutočný dojazd sa môže výrazne líšiť v závislosti od: výbavy, podmienok používania vozidla (štýl jazdy, rýchlosť, celková hmotnosť atď.), použitia určitého vybavenia (klimatizácia, kúrenie atď.), typu pneumatík, podmienok na vozovke, vonkajších klimatických podmienok.

 

Existuje niekoľko riešení nabíjania, súkromné ​​alebo verejné.

 

 PEUGEOT 3008 - ROZMERY

VONKAJŠIE ROZMERY 

VNÚTORNÉ ROZMERY 

  • Vpredu  (prvý rad)

Šírka v oblasti ramien: 1493 mm

Výška od sedadla po strop: 915 mm 

 

  • Vzadu (druhý rad)

Šírka v oblasti ramien: 1484 mm

Priestor na kolená: 240 mm

BATOŽINOVÝ PRIESTOR

Silnou stránkou SUV 3008 je veľký objem batožinového priestoru, ktorý možno jednoducho zväčšiť vďaka možnosti sklopiť zadné sedadlo  jediným pohybom z kufra .
PRÍSLUŠENSTVO
  • Pozrite si  e-katalóg príslušenstva PEUGEOT 3008.