ZOBRAZIŤ OBSAH
Peugeot 2008 SUV

KOMPAKTNÉ SUV S BENZÍNOVÝM ALEBO NAFTOVÝM POHONOM

Už od 19 990 € alebo od 187 €/mesačne (i) Pri financovaní vozidla 2008 Active Pack 1.2 PureTech 100k BVM6 v cene 19 990€ platíte pri akontácii 10 994,50€ len 187,41€ mesačne, s dobou splácania 48 mesiacov; k tomu balík poistenia vo výške 68,72€ mesačne. Celková výška spotrebiteľského úveru je 8 995,50€, úroková sadzba je: 0% p.a., počet splátok je 48. Spracovateľský poplatok je 1 139,43€, poplatok za prevod vlastníctva je 1 €. RPMN je vo výške 22,86% p.a. vrátane poistenia. Celková čiastka bez akontácie, ktorú musí klient zaplatiť je: 13 434,67€. Nejedná sa o záväznú ponuku na uzavretie zmluvy. Príklad financovania je orientačný a jeho parametre sa môžu líšiť. PEUGEOT FINANCE je financovanie poskytované spoločnosťou ESSOX FINANCE, s.r.o.  

Exclusive bonus až do  4 500 € (i) Exclusive bonus je platný pre akciu “Peugeot Exclusive” v trvaní akcie od 5.9. do 31.10.2023.  

 

Financovanie PEUGEOT EASY už od 325 € / mesačne

Neplatíte akontáciu, poistenie a ani servis


Kompaktné a multifunkčné vozidlo s inšpiratívnym dizajnom aj s elektrickým motorom.

PEUGEOT e-2008, 100% ELEKTRICKÝ

Už od 34 090 € alebo od 329 € /mesačne (i) Pri financovaní vozidla e-2008 Active Electric 136k v cene 34 090€ platíte pri akontácii 19 299,50€ len 328,97€ mesačne, s dobou splácania 48 mesiacov; k tomu balík poistenia vo výške 116,53€ mesačne. Celková výška spotrebiteľského úveru je 15 790,50€, úroková sadzba je: 0% p.a., počet splátok je 48. Spracovateľský poplatok je 2 000,13€, poplatok za prevod vlastníctva je 1 €. RPMN je vo výške  23,63% p.a. vrátane poistenia. Celková čiastka bez akontácie, ktorú musí klient zaplatiť je: 23 385,13€. Nejedná sa o záväznú ponuku na uzavretie zmluvy. Príklad financovania je orientačný a jeho parametre sa môžu líšiť. PEUGEOT FINANCE je financovanie poskytované spoločnosťou ESSOX FINANCE, s.r.o.  

Exclusive bonus až do  4 000 € (i) Exclusive bonus je platný pre akciu “Peugeot Exclusive” v trvaní akcie od 5.9. do 31.10.2023.  

 

Financovanie PEUGEOT EASY už od 325 € / mesačne

Neplatíte akontáciu, poistenie a ani servis


Preskúmajte výhody novodobej e‑mobility za volantom kompaktného 100% elektrického modelu.

Peugeot 2008 SUV s elektrickým, benzínovým alebo naftovým motorom

AKTUÁLNA PONUKA
PEUGEOT e-2008

Akciový (letný) bonus až do 4.000€

Nabíjacia karta v hodnote 500€

PEUGEOT 2008
Akciový (letný) bonus až do 4.500€
 

POVZNÁŠAJÚCE SUV

Robustná silueta s vyváženými líniami, veľkorysými tvarmi a zvýšenou svetlou výškou poukazuje na veľký vnútorný priestor, výkonnosť, reálnu silu a efektivitu nového SUV PEUGEOT 2008. 

Expresívna predná časť, výrazný svetelný podpis, 18-palcové aerodynamickéPre vybrané verzie dostupná ako základná alebo voliteľná výbava  disky kolies z ľahkých zliatin, horizontálna kapota s lesklými čiernymi okennými lištami a strecha Black DiamondPre vybrané verzie dostupná ako základná alebo voliteľná výbava  umocňujú jeho dynamický a športový vzhľad.

VYZÝVAVÁ PRÍTOMNOSŤ


Impozantná a výrazná predná časť SUV PEUGEOT 2008 má zošikmené čelné sklo, ktoré umocňuje jeho štíhle a atletické línie.

Jeho horizontálna kapota je zakončená širokou chrómovanou mriežkou chladiča, ktorú ohraničujú Full LEDFull Light Emitting Diode: Elektroluminiscenčné diódy pre zníženie spotreby energie a zvýšenie svetelného výkonu. Dostupné vo výbave GT a GT Pack.  svetlomety s typickým motívom troch pazúrov, dotvárajúcich jeho moderný "mačací" pohľad.

 

 ROZPOZNATEĽNÝ NA PRVÝ POHĽAD

Zadná časť SUV PEUGEOT 2008 so svetlami prepojenými lesklou čiernou lištou je vylepšená spojlerom. Jej vzhľad perfektne dotvára  aj chrómová koncovka výfuku na oboch stranách.Dostupné v závislosti od typu motora. 

Aj zadné svetlá využívajú motív troch pazúrov, pre zlepšenie viditeľnosti vozidla svietia vo dne aj v noci a sú dôkazom jeho technologickej vyspelosti.

ŠIROKOUHLÝ VÝHĽAD

Panoramatické strešné oknoDostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie  v SUV PEUGEOT 2008 poskytuje dostatok slnečného svetla v kabíne.

Užiť si ho môžu všetci pasažieri vrátane tých na zadných sedadlách.

VEĽKORYSÝ VNÚTORNÝ PRIESTOR

Vnútorný priestor bol maximalizovaný v zadnej časti, aby ponúkol väčší komfort a viac priestoru pre všetkých pasažierov, pričom sa nezabúda ani na rôzne odkladacie priehradky prakticky rozmiestnené po celej kabíne.

Určite oceníte aj vysokú kvalitu odhlučnenia kabíny.

ĽAHKO PRÍSTUPNÝ A VEĽKÝ BATOŽINOVÝ PRIESTOR

Vďaka  nízko položenej nakladacej hrane, širokému vstupnému otvoru a deleným sklopiteľným zadným sedadlám  vzniká skutočne veľký prepravný objemV závislosti od výbavy a typu motora je objem batožinového priestoru od 434 litrov VDA až po 1 467 litrov so sklopenými operadlami zadných sedadiel. , pričom si batožinový priestor môžete prispôsobiť podľa vašich potrieb. Jeho dvojúrovňová podlahaPre vybrané verzie dostupná ako základná alebo voliteľná výbava  vo vyššej polohe umožňuje rýchle a jednoduché nakladanie a vykladanie predmetov, v nižšej sa zas maximalizuje jeho objem.  

ROZLIŠOVACIE PRVKY ELEKTRICKEJ VERZIE

Predná maska s horizontálnymi dekoračnými prvkami vo farbe karosérie a monogram „e“ na predných bočných paneloch a dverách batožinového priestoru SUV PEUGEOT e-2008 zdôrazňujú jeho príslušnosť k 100 % elektrickému univerzu.

ROZŠÍRENÁ INTERAKTIVITA

Objavte nový rozmer interaktivity v podobe priestoru pre vodiča s najnovšou generáciou systému PEUGEOT i-Cockpit® 3DDostupné v základnej výbave pre vybrané verzie  s dômyselnou ergonómiou, kompaktným volantom, farebným kapacitným dotykovým 10" HDDostupné v základnej výbave pre vybrané verzie  displejom a konfigurovateľným 3D prístrojovým panelomDostupné v základnej výbave pre vybrané verzie  . Môžete využiť aj ďalšie technológie konektivity ako je bezkľúčový prístup a štartovanie vozidla s funkciou Priblíženie, ktorá umožňuje automatické odomknutie/uzamknutie vozidla pri vašom príchode/odchode (stačí mať kľúč pri sebe). Bezkľúčový prístup a štartovanie (bezkľúčový prístup, odomknutie a zamknutie vozidla a tlačidlo Štart/Stop pre naštartovanie alebo vypnutie motora). Pre vybrané verzie dostupná ako základná alebo voliteľná výbava  

 

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Na digitálnom 3D prístrojovom paneli v SUV PEUGEOT e-2008 sú priamo v zornom poli vodiča zobrazované všetky dôležité informácie, ktoré oceníte pri riadení elektromobilu.

Tieto informácie zahŕňajú:

 

RÝCHLEJŠIE REAKCIE

Digitálny konfigurovateľný 3DDostupné v základnej výbave pre vybrané verzie  prístrojový panel zobrazuje v tesnej blízkosti k zornému poľu vodiča všetky dôležité informácie týkajúce sa jazdy v dvoch úrovniach v závislosti od ich významu.

Najdôležitejšie informácie, ako je obmedzenie rýchlosti či bezpečnostné výstrahy, sú premietané v popredí do zorného poľa vodiča vo forme hologramu, aby mu umožnili rýchlu orientáciu a reakciu.

INTELIGENTNÉ A PREPOJENÉ SUV

DOKONALE ČISTÝ ZVUK FOCAL®

Dovoľte, nech sa celou priestrannou kabínou vášho nového SUV PEUGEOT 2008 šíria čisté tóny vašej obľúbenej hudby vďaka exkluzívnemu systému Hi-Fi Premium FOCAL®Francúzska značka Focal® patrí k celosvetovo uznávaným výrobcom high-endovej audiotechniky. Pre vybrané verzie dostupné ako voliteľná výbava .

Celkovo 10 reproduktorov (centrálny, 4 výškové, 4 basové a subwoofer) je rovnomerne rozmiestnených v interiéri a ponúka bohatú, presnú a dynamickú hudobnú reprodukciu, ktorá prekonáva akékoľvek doterajšie skúsenosti so zabudovanými audiosystémami.

KOMFORT A VNÚTORNÝ PRIESTOR

V SUV PEUGEOT 2008 sa usaďte sa do ergonomických sedadiel s dynamickými líniami Dostupné pre vybrané verzie . Vpredu môžu byť tiež vyhrievané Dostupné pre vybrané verzie , s masážnou funkciou Dostupné pre vybrané verzie  a elektronicky nastaviteľné Dostupné pre vybrané verzie .
SLOBODA VÝBERU

VZRUŠUJÚCA VOĽBA

Vyberte si motorizáciu, ktorá bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám:

  • Elektrická verzia poskytuje neobmedzenú slobodu pohybu bez emisií CO2, a to aj v zónach s obmedzeným vjazdom pre vozidlá so spaľovacími motormi. Nechajte sa uniesť intenzívnym zrýchlením s okamžite dostupným maximálnym krútiacim momentom. Užite si výnimočné pocity z úplne tichej a hladkej jazdy. 
  • Pri benzínových alebo naftových modeloch si môžete vybrať z ponuky výkonných a úsporných motorov, ktoré s prehľadom spĺňajú najnovšie emisné normy Euro 6 a sú vybavené funkciou Stop&StartSystém automatického vypínania a reštartovania motora za účelom úspory paliva a zníženia emisií .
TECHNOLÓGIE

 SUV S VÝHĽADOM DO BUDÚCNOSTI  

SUV PEUGEOT 2008 môže byť vybavené veľkým  množstvom next-gen technológiíV závislosti od verzie dostupné v základnej alebo voliteľnej výbave  a asistenčných systémovV závislosti od verzie dostupné v základnej alebo voliteľnej výbave  najnovšej generácie, aby posilnilo vašu bezpečnosť, zjednodušilo manévrovanie s vozidlom a aby vám pomohlo podieľať sa na ochrane životného prostredia.

VYSKÚŠAJTE POLOAUTONÓMNE RIADENIE

Súčasťou modelu PEUGEOT 2008 SUV  je technológia Drive Assist PlusV závislosti od verzie môže byť dostupné v základnej alebo voliteľnej výbave  , umožňujúca poloautonómne riadenie. Vďaka asistentovi pre udržiavane auta vo zvolenom jazdnom pruhuSystém udržiava vozidlo v jazdnom pruhu na pozícii, ktorú si zvolí vodič  a adaptívnemu tempomatu s funkciou Stop & Go Systém využíva radar v strede predného nárazníka a kameru v hornej časti čelného skla.   vozidlo automaticky upravuje rýchlosť podľa pred ním idúceho auta, pričom si zároveň od neho udržiava bezpečnú vzdialenosť a v prípade potreby dokáže ovládať aj volant.

ROZŠÍRTE VÁŠ AKČNÝ RÁDIUS

S technológiou Grip Control novej generácie Dostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie  môžete schopnosti a trakciu vášho SUV PEUGEOT 2008 prispôsobiť reálnym podmienkam  voľbou jedného z troch jazdných režimov: piesok, blato a sneh.

Súčasne môžete pomocou funkcie HADC -  Hill Assist Descent ControlHADC: asistent pre kontrolovanú jazdu z kopca. Súčasť voliteľnej opcie "Grip Control novej generácie", ktorá je dostupná pre vybrané verzie  regulovať rýchlosť pri zjazde zo strmého kopca.

 

 PEUGEOT e-2008: JEDNODUCHÁ OBSLUHA

Pozrite si toto 3D video, aby ste zistili, aké jednoduché je ovládanie vášho kompaktného elektrického SUV  PEUGEOT e-2008 a objavte jeho hlavné výhody:

  •  Mechanizmus pohonného systému
  •  Princíp fungovania
  •  Dobíjanie
  •  Jazdné režimy 
  •  Rekuperácia a ďalšie...

OPTIMALIZUJTE VÁŠ DOJAZD

Prispôsobte si jazdu vlastným predstavám a stavu vozovky vďaka trom jazdným režimom, ktoré  SUV PEUGEOT e-2008 ponúka: 

  • Eco: optimalizovaný dojazd
  • Normal: optimálny komfort v každodennej premávke
  • Šport: uprednostnenie výkonu a zážitku z jazdy, využíva  maximálny výkon a krútiaci moment.

PREDĹŽENIE DOJAZDU VĎAKA REKUPERÁCII

Aktivácia funkcie Brake (spätná rekuperácia energie pri brzdení motorom) dobíja batériu a zvyšuje reálny dojazd vozidla. 

Funkcia Brake ponúka 2 režimy rekuperácie:

  • štandardný, kedy je pocit z riadenia podobný ako pri vozidlách so spaľovacím motorom,
  • zosilnený, ktorý umožňuje väčšie spomalenie, ale aj rekuperáciu okamžite po uvoľnení akcelerátora.

VYSOKOKAPACITNÁ BATÉRIA

Kompaktné elektrické SUV PEUGEOT e-2008 využíva vysokokapacitnú, vysokonapäťovú 50 kWh batériu, dômyselne nainštalovanú tak, aby sa maximalizoval priestor  pre cestujúcich v kabíne a objem batožinového priestoru.

Umožňuje dojazd až 345 km podľa normy WLTPUvedené hodnoty dojazdu a elektrickej spotreby zodpovedajú testovaciemu protokolu WLTP, na základe ktorého sú nové vozidlá typovo schvaľované od 1. septembra 2018. Tieto hodnoty sa môžu líšiť v závislosti od reálneho využívania auta a rôznych faktorov, ktoré zahŕňajú: rýchlosť, nastavenie kúrenia, jazdný štýl a vonkajšiu teplotu. Čas potrebný na nabitie závisí predovšetkým od deklarovaného výkonu palubnej nabíjačky vo vozidle, nabíjacieho kábla a typu a výkonu nabíjacieho terminálu. Ďalšie informácie nájdete na www.peugeot.sk. , s nulovými emisiami CO2 počas jazdy.

Batéria má záruku 8-rokov  alebo 160 000 km na zachovanie minimálne 70 % kapacity nabitia.

Série Spéciale 2008 & e-2008 ROADTRIP

Conçues sur la finition Allure Pack, les séries spéciales PEUGEOT 2008 & e-2008 ROADTRIP sont dédiées à l'esprit du voyage :
 
  • Ecran tactile 10'' HD
  • Monogramme et graphismes sérigraphiés ROADTRIP sur custodes  
  • Sièges avec garnissage Alcantara, tissu losange et TEP et surpiqûres Orange Sunset, Etiquettes spécifiques ROADTRIP
  • Décor Orange Sunset sur baguettes de panneaux de portes
  • Surtapis spécifiques avec logo ROADTRIP, surpiqûres Orange Sunset 
  • Seuils de portes et pédaliers aluminium

Série Spéciale 2008 & e-2008 STYLE

Basées sur un niveau Active Pack, les séries spéciales PEUGEOT 2008 & e-2008 STYLE affichent un design distinctif :  

 
 
  • Monogrammes STYLE bi-ton à l'avant et graphisme sérigraphiée sur custodes

  • Vitres et lunette arrière surteintées

  • Sièges avec garnissage Pneuma et surpiqûres Bleu Azure, Etiquettes spécifiques STYLE, Décor Bleu Azure sur baguettes de panneaux de portes, seuils de portes et surtapis.
 


TECHNICKÉ INFORMÁCIE

ELEKTRICKÝ MOTOR

Elektromotor s výkonom 100 kW (136 k) ponúka hladkú, dynamickú a tichú jazdu, bez akýchkoľvek emisií CO2 počas nej, a zároveň aj intenzívnu akceleráciu vďaka okamžite dostupnému maximálnemu krútiacemu momentu 260 Nm.

BatériaNa batériu je poskytovaná záruka 8 rokov alebo 160 000 km na zachovanie minimálne 70 % jej kapacity.  s kapacitou 50 kWh je dômyselne umiestnená tak, aby šetrila priestor na palube a aj objem batožinového priestoru.

 
BENZÍNOVÉ A NAFTOVÉ MOTORY

Dostupné sú 3 benzínové Najnovšia generácia benzínových motorov PureTech, vyhovujúcich emisnej norme Euro 6, ktoré poskytujú lepšiu spotrebu paliva, potešenie z jazdy a skvelý výkon. Hodnoty WLTP sú uvedné v cenníku  motory:

  • 1,2 PureTech 100k BMV6
  • 1,2 PureTech 130k BMV6
  • 1,2 PureTech 130k EAT8



a 1 naftový motor: 

  • 1,5 BlueHDi 130k EAT8
 

ROZMERY

VONKAJŠIE ROZMERY

 

  • Dĺžka: 4300 mm 
  • Šírka: 1987 mm
  • Výška: 1530/1550  mm 

VNÚTORNÉ ROZMERY

Vpredu (prvý rad)

  •  Šírka v oblasti ramien: 1370 mm
  •  Výška od sedadla po strop: 906 mm

Vzadu (druhý rad)

  • Šírka v oblasti ramien: 1317 mm
  • Priestor pre kolená: 238,5 mm
ROZMERY BATOŽINOVÉHO PRIESTORU 
 
V závislosti od výbavy a typu motora ponúka batožinový priestoru objem od 434 litrov VDA až po 1 467 litrov pri sklopených operadlách zadných sedadiel.
PRÍSLUŠENSTVO

 

 

  • Objavte katalóg príslušenstva modelu 2008.