ZOBRAZIŤ OBSAH
Peugeot 5008 SUV
SUV PEUGEOT 5008
-/5 0 NÁZORY ZÁKAZNÍKOV
Známka: 0/5 z 0 hodnotení

 

UŽ ZA 28 490 €


Nasadnite a nechajte sa očariť veľkolepým štýlom priestranného až 7 miestneho a technologicky vyspelého vozidla.

 

Peugeot 5008 SUV priestranné 7-miestne vozidlo

Inovované miesto vodiča PEUGEOT i-Cockpit v kombinácii s výbornými jazdnými vlastnosťami poskytujú ešte príjemnejší zážitok z jazdy a vlastnosti hodné veľkých cestovných vozidiel. Cestovným komfortom prekoná všetky vaše očakávania.

AKTUÁLNE PONUKY 

PEUGEOT SUV 5008 Active Pack
Odkupný bonus až 3000 €
PEUGEOT SUV 5008 Allure
Odkupný bonus až 3000 €

VÝRAZNÝ DIZAJN

Nové 7-miestne SUV PEUGEOT 5008 dokonale spája robustnosť s precíznym spracovaním.

Výrazná predná časť dodáva vozidlu jedinečný vzhľad.

Dynamický a športový vzhľad SUV zvýrazňujú chrómované okenné lišty nadväzujúce na líniu predných svetlometov, ktoré ďalej pokračujú až k zadnému spojleru. Nové 19" hliníkové kolesá SAN FRANCISCO s diamantovým výbrusom ešte viac zvýrazňujú jeho športovú robustnosť.

BEZRÁMOVÁ MASKA CHLADIČA

Nová vertikálna bezrámová predná maska so šachovnicovo usporiadanými lamelami prirodzene vizuálne rozširujúcimi prednú časť  vás očarí plynulými a elegantnými líniami.

PREDNÉ SVETLOMETY

Na Full LED svetlomety s funkciou prisvecovania Funkcia statického prisvietenia do zákruty výrazne zlepšuje viditeľnosť. Dostupná v základnej výbave pre verzie GT a GT Pack alebo ako voliteľná výbava pre verzie ACTIVE a ALLURE do zákrut nadväzujú "tesáky" denných svetiel s chrómovanými špičkami, ktoré dodávajú vozidlu vzhľad dravej šelmy.

ZADNÉ SVETLÁ

Pri pohľade zozadu je moderný vzhľad nového SUV PEUGEOT 5008 podporený dokonalým zladením lesklého čierneho pásu, dynamických smerových svetiel a modernizovaných full LED svetiel s 3D motívom levích pazúrov, ktoré sú zakryté dymovým sklom.

PANORAMATICKÉ STREŠNÉ OKNO

Strecha Black Diamond v spojení s chrómovanými strešnými nosičmi zdôrazňuje robustnosť a ladné línie vozidla. Panoramatické strešné okno zaistí príjemné presvetlenie interiéru a všetkým cestujúcim sprostredkuje vzrušujúce a nevšedné zážitky z jazdy.

OBJEMY

Interiér vozidla PEUGEOT 5008 SUV bol navrhnutý s ohľadom na maximálnu priestrannosť a poskytuje veľkú variabilitu v až 7-miestnom prevedení Variabilitu vnútorného usporiadania zaisťujú nezávislé a sklopné sedadlá v 2. a 3. rade (3. rad je tiež možné vybrať)..

Do veľkého batožinového priestoru Objem batožinového priestoru sa pohybuje od 700 dm³ (VDA 210) až do 1940 dm³ (VDA 214). Sklopenie operadla sedadla spolujazdca umožní prevážanie predmetov s dĺžkou 3,20 m. je veľmi ľahký prístup vďaka bezdotykovému ovládaniu piatych dverí Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie.. Stačí jednoduchý pohyb nohy pod nárazníkom a motorizované veko batožinového priestoru sa automaticky otvorí alebo zatvorí.

BALÍK BLACK PACK

Doprajte si balík "BLACK PACK" Dostupné vo verziách GT a GT Pack:

  • Znak leva v prevedení Dark Chrome
  • Monogramy (Peugeot, 5008, GT a pod.) a strešné lišty v saténovej čiernej
  • Spodná lišta predného nárazníka, lemovanie blatníkov, okenné a strešné lišty, spojler aj lišta zadného nárazníka v lesklej čiernej
  • 19´ kolesá z ľahkých zliatin WASHINGTON s výbrusom v prevedení čierna ONYX v kombinácii s lakom BLACK MIST.

INOVATÍVNA TECHNOLÓGIA

Zažite ešte intenzívnejšie pocity z riadenia v kabíne PEUGEOT i-Cockpit®. SUV PEUGEOT 5008 s kompaktným volantom je vybavené centrálnym dotykovým 10" HD displejom a inovovaným  12,3" digitálnym prístrojovým panelom s vysoko kvalitným zobrazením, ktorý je plne konfigurovateľný tak, aby už nič neodvádzalo vašu pozornosť od riadenia. 

SLUŽBY KONEKTIVITY

Nechajte sa navigovať balíkom "Connected Navigation" ktorého súčasťou je hlasové ovládanie, aktuálne informácie o dopravnej situácii v reálnom čase a upozornenia na rýchlostné radary od TomTom Services Služby TomTom poskytujú v reálnom čase zobrazenia všetkých dôležitých informácií pre riadenie: o aktuálnej dopravnej situácii, čerpacie stanice, parkoviská, predpoveď počasia, miestne vyhľadávania a nebezpečné zóny (v závislosti od legislatívy danej krajiny). Tieto služby sú po dobu 3 rokov zahrnuté v obstarávacej cene vozidla a potom je ich predĺženie, či obnova spoplatnené. .

Pomocou funkcie Mirror Screen Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. Prostredníctvom funkcie Mirror Screen je možné zrkadliť 0aplikácie telefónu na dotykovom displeji vo vozidle. Funkcia Mirror Screen je kompatibilná s Android Auto (pre operačný systém Android), Apple CarPlayTM (pre operačný systém iOS), prípadne do mája 2021 s technológiou MirrorLink® (pre operačný systém Android kompatibilný s MirrorLink® a len v prípade pripojenia na "PEUGEOT Connect Radio"), funkcia vyžaduje, aby ste mali zazmluvnené mobilné dátové služby. Iba tieto tri certifikované aplikácie fungujú pri státí a počas jazdy. Počas jazdy sú niektoré funkcie príslušných aplikácií zablokované. Určitý typ obsahu, ktorý je pre váš smartfón k dispozícii zadarmo, vyžaduje predplatné podobnej aplikácie, ktorá má certifikát Android Auto, Apple CarPlayTM alebo MirrorLink®. Viac sa dozviete na webovej stránke PEUGEOT vo vašej krajine. je možné zrkadliť kompatibilné aplikácie na dotykovom displeji a nabíjať váš telefón Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. Indukčné nabíjanie zariadení, ktoré sú kompatibilné s normou Qi v priehradke v stredovej konzole. 

 

NOVÝ PRÍSTROJOVÝ PANEL

Nový prispôsobiteľný a konfigurovateľný digitálny panel s lepším podaním čiernej a výraznejším kontrastom poskytuje kvalitnejšie zobrazenie a optimalizovanú čitateľnosť informácií navolených vodičom.

KOMFORT SEDENIA

Užite si komfortnú jazdu v ergonomických, elektricky nastaviteľných sedadlách AGR Sedadlá AGR (Nemecká asociácia pre zdravý chrbát): Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie vybavených vyhrievaním a masážnou funkciou Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. Oceníte aj precízne spracovanie interiéru s použitím luxusného a nadčasového čalúnenia.

ČISTÝ ZVUK 

Započúvajte sa do čistých tónov prémiového hi-fi audiosystému  Focal® Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. Focal® je francúzska značka, svetový líder vo výrobe vysoko kvalitných audiosystémov. Subwoofer je umiestnený pod sedadlom spolujazdca, aby nezaberal priestor v kufri., ktorý ponúka potešenie z dokonalého zvuku z 10 zabudovaných reproduktorov. Štýlovým doplnkom sú mriežky  stredového a výškových reproduktorov ladiace s novou farbou  Bronze Belem.
TECHNOLÓGIE

VÝKON NA CESTÁCH

SUV PEUGEOT 5008 je vybavené asistenčnými systémami riadenia 

  • automatické núdzové brzdenie 
  • systém pokročilého rozpoznávania dopravného značenia 
  • pomoc pri manévrovaní a parkovaní 
  • 360 ° parkovacia kamera a systém Park Assist

GRIP CONTROL

S technológiou Advance Grip Control Systém pre riadenie trakcie, ktorý ponúka 4 režimy: Normal, Sneh, Blato, Piesok. Dostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. dokážete prispôsobiť jazdné vlastnosti SUV PEUGEOT 5008 aktuálnemu počasiu a stavu vozovky.

V prudkých svahoch vám pomáha funkcia Hill Assist Descent Control HADC: systém pre kontrolu zjazdu zo svahu. Dostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. regulovať aj vašu rýchlosť.

NIGHT VISION

Pre ešte vyššiu bezpečnosť počas jazdy v noci alebo za zníženej viditeľnosti deteguje infračervená kamera systému Night Vision Dostupné ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. aj prítomnosť chodcov alebo zvierat až do vzdialenosti 200 metrov pred autom, teda za hranicou dosvitu diaľkových svetlometov. Obraz sa premietne na digitálnom prístrojovom paneli v zornom poli a v prípade nebezpečenstva zaznie aj zvuková výstraha. 

POLOAUTONÓMNE RIADENIE 

Zoznámte sa s poloautonómnym riadením a balíkom služieb Drive Assist Plus Balík obsahuje systém udržania polohy vozidla v jazdnom pruhu a adaptívny tempomat s funkciou Stop & Go. Možné kombinovať len s automatickou prevodovkou EAT8. Dostupné v základnej výbave alebo ako voliteľná výbava pre vybrané verzie. Tento systém prispôsobuje rýchlosť tak, aby zodpovedala rýchlosti vozidla pred vami, udržiava bezpečnú brzdnú vzdialenosť a zároveň zabezpečuje korekciu jazdnej dráhy podľa požiadavky vodiča.

TECHNICKÉ ÚDAJE 

BENZÍNOVÉ MOTORY 

Zvoľte si benzínový motor V závislosti od typu motora môže byť PEUGEOT 5008 SUV vybavený aj manuálnou prevodovkou BVM6.:

 

 
NAFTOVÉ MOTORY

Zvoľte si naftový motor V závislosti od typu motora môže byť PEUGEOT 5008 SUV vybavený aj manuálnou prevodovkou BVM6.:

 

 
SLUŽBY KONEKTIVITY 
Objavte konektivitu značky Peugeot. Ovládajte svoje SUV PEUGEOT 5008 na diaľku pomocou aplikácie MyPeugeot® V závislosti od typu motora môže byť SUV PEUGEOT 5008 vybavené aj manuálnou prevodovkou BVM6., ak máte prístup k mobilnej sieti. Dostupnosť aplikácie závisí od lokality a stupňa personalizovaných služieb synchronizovaných s vaším účtom. 
ROZMERY 

VONKAJŠIE ROZMERY SUV PEUGEOT 5008

 

 

VNÚTORNÉ ROZMERY SUV PEUGEOT 5008

 

Predná časť (prvý rad)
  • Šírka v oblasti ramien: 1487 mm
  • Výška od sedadla po strop: 916 mm



Zadná  časť (druhý rad)

  • Šírka v oblasti ramien: 1432 mm
  • Priestor na kolená: 240 mm
BATOŽINOVÝ PRIESTOR SUV PEUGEOT 5008

 

  • Až 2150 litrov so zníženou podlahou v batožinovom priestore a so sklopenou zadnou lavicou bez tretieho radu
  • Až 2042 litrov s podlahou batožinového priestoru v štandardnej výške a so sklopenými zadnými sedadlami s tretím radom
PRÍSLUŠENSTVO 
  • Pozrite si e-katalóg príslušenstva SUV PEUGEOT 5008.